Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása projekt

Kódszám: GINOP 5.2.3-16-2018-00470

Elnyert összeg: 3.000.000 Ft

Vállalkozás: Sághegyi Adél Laura E.V.

 

2018-ban elnyertem a Széchenyi 2020 programban a Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatására szóló pályázatot, mely után 3.000.000 Ft Európai Uniós támogatásban részesültem, amelyet az egyéni vállalkozásom megalapítására fordíthattam, valamint tárgyi eszközök, szoftverek vásárlására, valamint bérjellegű juttatásra.

A pályázat keretében szoftvert vásároltam, a Graphisoft Archicad 21-es verzióját, valamint vállalkozással kapcsolatos tanácsadásra költöttem a fennmaradó részét az összegnek. A bér jellegű juttatásból támogattam 1 évig a vállalkozásom fenntartását, melynek köszönhetően több, mint 10 új üzleti partnerre tettem szert és jelentősen növekedett a bevételem, a korábbi teljesállású alkalmazotti státuszomhoz képest, és elősegítette a valós projekteken való munkámat, melyet önállóan és más építészek közreműködésével egyre nagyobb magabiztossággal végzek.

Az utóbbi egy évben több általam tervezett épület és utcabútor is megvalósításra került vagy folyamatban van. Ilyenek voltak például Balaton- és Kaposvár környékére tervezett újépítésű lakóházak, meglévő ingatlanok átalakítása, fejlesztése, felújítása, bővítése, valamint Kaposvár Városligetében elhelyezett utcabútorok, és egy mobil utcabútor, amely az országban több helyen is megjelent már fesztiválokon és egyéb területeken kiállítva. Ezekből egy kisebb összefoglaló az alábbi galériában található:

 

A következő galériában pedig a pályázat keretében vásárolt Graphisoft Archicad 21-es verziójú software és a pályázat elnyerését igazoló tábla látható: